Veelgestelde vragen

Onze Producten

Wat als het product dat ik wil huren niet beschikbaar is?

Indien een product tijdens jouw gewenste periode niet beschikbaar is, kan je ons steeds contacteren via de website. Wij bekijken dan of we het alsnog voor jou tijdig in huis kunnen krijgen of kunnen enkele alternatieve opties voorstellen.

Kijk zeker ook even na of je gewenste huurperiode en -termijn wel correct ingegeven staan. De aangegeven beschikbaarheid van de producten hangt hiervan af.

In welke staat bevinden de producten zich?

De producten in ons assortiment worden per definitie hergebruikt. Het is dus mogelijk dat je een product ontvangt dat reeds door een ander gezin werd gebruikt. Om de netheid en kwaliteit aan jou en je kind te kunnen garanderen worden alle producten na ieder gebruik uitgebreid gecontroleerd door Babybarn t.o.v. onze hoge kwaliteitsstandaarden. Ieder product wordt ook intensief gereinigd na elk gebruik zodat de hygiëne steeds gegarandeerd kan worden.

Wat is de kwaliteit van de Babybarn producten?

We nemen enkel producten van hoge kwaliteit op in ons assortiment zodat de producten steeds zo goed als nieuw gebruikt kunnen worden door elk gezin. Hoe vaak een product gebruikt kan worden ligt niet vast. Het staat wel vast dat we geen compromis maken op kwaliteit:

1.    Enkel producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen worden opnieuw verzonden voor gebruik.

2.   Producten die niet meer voldoen aan onze kwaliteitseisen worden vervangen door nieuwe producten.

Wat houden die Babybarn kwaliteitseisen juist in?

Wanneer we een product opnieuw opsturen voor verhuur worden de volgende zaken gecontroleerd:

  1. Veiligheid: we controleren specifiek of alle onderdelen belangrijk voor de veiligheid van je kind nog aanwezig en in goede staat zijn
  2. Functionaliteit: Elke functie van het product moet goed en veilig kunnen gebruikt worden, alsof het product nieuw uit de doos komt
  3. Hygiëne: de producten worden gereinigd en ontsmet vooraleer ze opnieuw verzonden worden. Daarom selecteren we specifiek goed reinigbare producten in ons gamma. We gebruiken enkel producten uit materialen die geschikt zijn voor contact met de gevoelige baby- en kinderhuid
  4. Schade: elke product met schade die één van de bovenstaande 3 punten in het gedrang zou brengen wordt niet meer in die staat verhuurd. Kleine esthetische schade die geen invloed heeft op veiligheid, functionaliteit of hygiëne hoort bij het hergebruikt van gebruiksvoorwerpen en kunnen/mogen wel aanwezig zijn.

Kan ik producten huren voor gebruik op vakantie?

Jazeker! We hebben heel wat producten die gemakkelijk te gebruiken zijn wanneer je op vakantie gaat, je kan deze terugvinden onder onze collectie ‘onderweg’. De minimale huurtermijn is 1 maand. Deze termijn is ideaal voor een gemiddelde vakantietermijn van 2 weken. Zo kan je het product ook al eens rustig testen en instellen voor vertrek en kan je na thuiskomst eerst focussen op de zaken die jou rust geven in plaats van meteen je product te moeten klaarmaken voor verzending.

Kan ik producten huren om te testen of ze binnen ons gezin passen?

Natuurlijk! We weten uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om op voorhand in te schatten wat jijzelf en je kindje al dan niet leuk zullen vinden. Je kan de producten voor kortere termijn huren en ze uittesten. De minimale huurtermijn is 1 maand. Nadien kan je dan een aanvraag indienen om de huurtermijn te verlengen of om het product over te kopen.

Wat als ik een product toch wil aankopen?

Heb jij een product gehuurd en ben je zo tevreden dat je het graag nog vaak en voor lange tijd gebruikt? Dan is het misschien interessant om het product over te kopen. Contacteer ons zodat we de voorwaarden kunnen bespreken. Deze optie is niet altijd en niet voor elk product beschikbaar, maar we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.