Hoe het werkt

Ons platform is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Je bladert gewoon door onze uitgebreide collectie babyspullen, variërend van wiegjes en kinderstoelen tot kinderwagens en schommelstoelen. Kies wat je nodig hebt, selecteer de huurperiode en gewenste startdatum, en wij zorgen ervoor dat het bij jou wordt bezorgd.

Vrouw of man zit in de zetel en is met de tablet, laptop of smartphone een baby uitzet aan het samenstellen. Het gaat om een selectie aan gehuurde producten bij Babybarn.

1. Ontdek ons assortiment via de collecties en kies de producten die je wilt huren.

Selecteer de gewenste huurtermijn en startdatum via de filter bovenaan de pagina. Cluster alle producten met dezelfde huurtermijn en startdatum in één bestelling.

Een item niet op voorraad of heb je aan andere huurperiode in gedachten? Neem contact met ons op!

Vrouw of man bestelt producten bij Babybarn en geven aan op welke datum ze de gehuurde producten willen ontvangen.. Het is mogelijk om de producten op te halen in ons magazijn of ze te laten verzenden naar een parcelshop of je thuisadres.

2. Ontvang de producten op de door jou gekozen startdatum.

Haal de producten gratis op in ons magazijn of laat ze leveren in een parcelshop. De huurtermijn gaat in op het moment dat jullie de producten ophalen of op het moment dat wij de producten verzenden

De gehuurde producten worden op het einde van de huurtermijn geretourneerd, ofwel worden ze persoonlijk geleverd in ons magazijn ofwel worden ze in een doos verzonden via koerierdienst naar ons magazijn.

3. Stuur de producten gratis en eenvoudig terug.

Op de laatste dag van de huurtermijn stuur je de spullen terug of je bezorgt ze in ons magazijn te Grimbergen. Wij reinigen en controleren de producten voor ze naar een ander gezin gaan.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? We staan voor je klaar!

Neem contact met ons op via het formulier. We helpen je graag persoonlijk verder.