Waarom kopen als je ook kan huren?

Voordelen van huren

Huren biedt je de flexibiliteit om op elk moment een weloverwogen keuze te maken gebaseerd op  je levensstijl, de unieke behoeften van je kindje (noden die onvoorspelbaar en veranderlijk zijn) en de leeftijdsfase(s) waarin je kind(eren) zich bevinden. 

Een tweede groot voordeel van huren is dat je niet ineens een grote hap uit je budget kwijt bent. Wanneer je een product voor de aangegeven gebruiksduur huurt, bespaar je gemiddeld maar liefst 60%. Daarenboven kan je de gehuurde producten ook omruilen indien blijkt dat het niet bij jou of je kindje passen. Je kan contact met ons opnemen om het product vroeger dan voorzien terug in te leveren, je krijgt van ons dan een tegoedbon die je op onze website kan verzilveren.

Daarnaast biedt huren nog enkele andere voordelen: je hoeft de kinderwagen of buggy, het speelgoed, de co-sleeper,....niet te stockeren wanneer het niet gebruikt wordt, je hoeft je geen zorgen te maken rond doorverkoop en het is een pak duurzamer. Wanneer je de spullen niet meer gebruikt stuur je het terug naar ons en kunnen andere kindjes er gebruik van maken.

Wanneer kopen?

Huur je een kinderwagen of plooibuggy, rugdrager,... bij ons en ben je ervan overtuigd geraakt deze veel langer te zullen gebruiken? Dan kan je vragen om je gehuurde product aan te kopen. Neem hiervoor contact met ons op, wij werken een voorstel op maat voor je uit.

Kinderwagen huren

Een kinderwagen neemt een enorme hap uit je budget. Een investering die we wel wouden maken gezien je het vaak gebruikt, of daar gingen we toch vanuit...

We hebben onze kinderwagen met wieg zelden gebruikt. Ik heb dan ook hard moeten zoeken naar een foto met kinderwagen. Zonde van het geld en de opbergruimte.

Onze zoon zat er niet graag in en verkoos om de eerste maanden in een draagsysteem samen met ons op stap te gaan.

Van zodra hij recht kon zitten zijn we omgeschakeld op een buggy, hierin zat hij veel liever. Daarenboven leek een plooibuggy veel beter te passen bij onze levensstijl. Zo is een plooibuggy compacter, mobieler en kan je het vlot plat leggen om een dutje te overbruggen als je op stap bent.

We weten dus uit eigen ervaring dat de ontwikkeling & voorkeuren van een kind niet voorspelbaar zijn en begrijpen het belang van flexibiliteit zodat er tijd, ruimte en geld kan geïnvesteerd worden in spullen die jullie ook effectief gebruiken. Hoe handig zou het in ons geval wel niet geweest zijn om een gehuurde kinderwagen gewoon terug in te kunnen leveren? Heel handig!

Drager huren

Kleine baby's hebben veel behoefte aan nabijheid, dit biedt hen namelijk veiligheid en vertrouwen. Daarenboven komen veel baby's tot rust in de draagzak/-doek omwille van de warmte, het contact, jouw stem & geur en de beweging.

Bij onze zoon leek dit alvast goed te werken! Al hebben we lang gesukkeld met het aandoen van een draagdoek en hebben we rijkelijk laat alternatieven zoals een mei tai ontdekt.

Een drager is echter heel persoonlijk, welke type jouw voorkeur heeft zal je voornamelijk ondervinden door het te dragen. Past een bepaald type minder goed bij je dan verwacht? Dan kan je dit omruilen voor een ander type.

Er zijn ook baby's die er helemaal niet zo van houden om gedragen te worden. Zonde van de investering dan, toch? Je kan je gehuurde product bij ons vlot vroeger inleveren, je krijgt van ons dan een tegoedbon.

Mei Tai, draagzakken en rugdragers

Speelgoed huren

Kindjes houden van spelen en het aanbieden van leeftijdsgebonden speelgoed is goed voor de motorische, sociale en emotionele ontwikkeling.

Kindjes geraken echter vaak na 3-6 maanden uitgekeken op speelgoed of vertonen er van in het begin weinig interesse in. 

Vermits elke leeftijd een nieuw type speelgoed vraagt, stapelt de hoeveelheid speelgoed zich ook op in je huis. 

Door te huren kan je je kindje regelmatig iets nieuws aanbieden. Wil je een badje of reisbed in de tuin plaatsen tijdens de gezellige zomerdagen en -avonden? Of biedt je graag extra speelgoed binnen aan om de wintermaanden op een boeiende manier te kunnen overbruggen? Dan is huren het antwoord op jouw noden!

Zo blijft je kindje geboeid en zich verder ontwikkelen zonder dat je hele huis vol met speelgoed komt te staan waarmee nauwelijks nog gespeeld wordt.

Speelgoed

Wipstoel huren

Een wipstoel kan je vanaf de geboorte gebruiken, vanaf 3m kan je een speelboog introduceren.

De wipper van Babybjörn was een schot in de roos bij ons! Maar ook hier hebben kinderen hun voorkeuren, zowel qua type wipstoel als een wipstoel in het algemeen.

Er zijn kindjes die hierin uren speelplezier beleven (niet na elkaar liefste mede-ouders, helaas, dat speelgoed moet nog uitgevonden worden ;)), maar evengoed zijn er kindjes die hier niet graag in zitten. 

Ook hier kan je door te huren dan schakelen naar de noden van je kindje.

Wipstoelen