Welk type past het best bij mij?

Wat het best bij jou en je gezinssituatie past evolueert in tijd, het is sterk afhankelijk van hoeveel kindjes je hebt en in welke levensfase ze zich bevinden. Daarnaast is het ook bepalend waar en hoe vaak jullie uitstapjes maken.  

Wil je graag het verschil weten tussen een kinderwagen en plooibuggy? Lees dan zeker onze post 'kinderwagen of plooibuggy?'. 

 • Heb je of verwacht je een kindje? Dan kan je een kinderwagen huren tijdens de eerste maanden en overschakelen op een compactere plooibuggy als je kindje 6 maanden of ouder is. De meeste mensen schakelen binnen het eerste jaar om van een kinderwagen naar een plooibuggy.
 • Verwacht je een tweede kindje en is het leeftijdsverschil tussen je kinderen klein? Wanneer je meerdere jonge kindjes hebt veranderen je noden opnieuw. In dit geval kan je kiezen voor een DUO kinderwagen of plooibuggy oplossing uit ons assortiment.
  • Een DUO kinderwagen biedt het voordeel van op 1 onderstel en voor mekaar je kindjes te kunnen zetten, de wagen is even smal als de Mono kinderwagen. Ben je vaak met beide kindjes samen op stap? Dan is dit de meest comfortabele keuze!
  • Een DUO plooibuggy biedt dan weer het voordeel dat je de buggy's kan loskoppelen en je elk als ouder met een kind in de buggy op stap kan. Ze worden naast mekaar aan elkaar gekoppeld. Ben je elk als ouder ook vaak met 1 kindje op stap? Dan is dit de beste keuze.

Afhankelijk van de leeftijd van je oudste kind kan je er ook voor kiezen om een meerijdplankje toe te voegen aan je kinderwagen of plooibuggy zodat je kindje wel nog de mogelijkheid heeft om af en toe uit te rusten.

 • Of heb je dubbel geluk en verwacht je een tweeling? Dan kan je kiezen voor een TWIN kinderwagen of plooibuggy oplossing uit ons assortiment.
  • Een TWIN kinderwagen biedt het voordeel van op 1 onderstel en voor mekaar je kindjes te kunnen zetten, de wagen is even smal als de Mono kinderwagen. Ben je vaak met beide kindjes samen op stap? Dan is dit de meest comfortabele keuze!
  • Een TWIN plooibuggy biedt dan weer het voordeel dat je de buggy's kan loskoppelen en je elk als ouder met een kind in de buggy op stap kan. Ze worden naast mekaar aan elkaar gekoppeld. Ben je vaker met 1 kindje op stap? Dan is dit de beste keuze.
Tijdslijn waarin het gebruik van een kinderwagen en buggy wordt weergegeven. Zowel Mono, Duo als Twin combinaties worden in tijd weergegeven

Ontdek ons aanbod